Omschrijving

Palermo Italië  

De hoofdstad van Sicilië, het zuidelijkste eiland van Italië. In het verleden is Sicilië door veel verschillende volken veroverd. Vandaag de dag is dat goed terug te zien in de verschillende gebouwen, ieder met eigen stijl. De stad is levendig met ruim 700.000 inwoners. Veel auto’s en scooters scheuren door de nauwe straatjes van de stad.  

 

VormAfbeelding      Afbeelding   

 

Mataro Spanje 

Mataro is een stadje ten noorden van Barcelona. Vroeger leefden de mensen vooral van visserij. Vandaag de dag van visserij, toerisme en industrie. Vanuit Mataro is een goede trainverbinding naar Barcelona, binnen een half uur zit je in het centrum van deze stad. Mataro heeft bijna 125.000 inwoners met veel historische gebouwen. De kustlijn van de stad is prachtig, op vrije dagen zie je veel Spanjaarden hier vertoeven om te sporten of gezellig in een van de vele restaurantjes te eten. De tapas smaken prima. 

VormAfbeelding Afbeelding 

                 Afbeelding 

Navalmoral de la Mata Spanje 

Dit stadje ligt in de provincie Extramadura in het midden van Spanje. Ongeveer 200 km naar het noordwesten ligt Madrid. Naval is een echt authentiek provincie stadje met vele lokale gewoontes. Zo wordt carnaval erg uitbundig gevierd. Naval ligt midden in Spanje en heeft daarom een landklimaat. In de zomer sidderend heet en in de winter kan er soms wat sneeuw vallen. 

VormAfbeelding Afbeelding 

Afbeelding Afbeelding

Reacties zijn gesloten.